24.07.2015


Alkukesän viiden viikon Vuokatin leireilyn jälkeen kerkesin hengähtää kotona reilun viikon verran, jonka jälkeen tällä viikolla oli vuorossa lyhyt pisto Syötteelle. Niin Iso-Syötteen kuin Pikku-Syötteenkin nousujen uudet asfalttipinnat tarjosivat loistavat puitteet laadukkaisiin mäkitreeneihin. Nousumetrejä kolmeen päivään ehtikin kertyä reilusti yli kolme kilometriä.

 
Ensi viikolla on vuorossa Akatemiaryhmän toinen leiri Ylläksellä, jossa teemana on määräharjoittelu ja edelleen nousujen hyödyntäminen. Leirin ohjelmaan kuuluu myös Ylläksen rullahiihtokilpailu.

 

Alla vielä Syötteen nousujen profiilit.

 

– Heikki

kuva


8.06.2015


Viikko leiriä Vuokatissa takana, toinen viikko edessä. Tänään on ollut lepopäivä, joten hetki aikaa päivittää blogia pitkän tauon jälkeen.

 

Tämän päiväisen lepopäivän iltaverryttelyjen ja lihashuollon jälkeen loppuviikon ohjelma jatkuu  seuraavasti:

 

Ti

ap. Voima+ RHV 2h PK

ip. JK 2h PK1

Ke

ap. Soutu/melonta 2h + JK-verr.

ip. HP 1.5-2h PK, +ruskot

To

ap. RHV Vaaralle nousuun 7-8x PK/Aerk.

ip. PY 2h huoltava

Pe

ap. Voima + j-verr.

ip. RHP 2h sis. 2x5x1′ TT

La

Pitkä yhdistelmä RHP/SR 3-4h

Su

JK-vaellus UKK 3-5h

 

Lyhenteet: HP=Hiihto(perinteinen), RH(P/V)=rullahiihto(perinteinen/vapaa), TT=tasatyöntö, JK=juoksu, SR=sauvarinne, PY=pyöräily, PK1= huoltava/kevyt harjoitus, PK=peruskestävyysharjoitus

 

-Heikki

 

 

 


16.01.2015


Edellisestä blogipäivitysestä on vierähtänyt jo tovi, joten herätelläänpäs tätä blogi puoltakin vähän eloon. Alkukausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, mutta pikkuhiljaa suunta alkaa olla parempaan. Pidempi analyysi jääköön tekemättä. Kisat kuitenkin jatkuvat jo viikonloppuna Suomen Cupissa Vantaalla viestien ja vapaan yhteislähtökisojen merkeissä.

 

-heikki