8.06.2015


Viikko leiriä Vuokatissa takana, toinen viikko edessä. Tänään on ollut lepopäivä, joten hetki aikaa päivittää blogia pitkän tauon jälkeen.

 

Tämän päiväisen lepopäivän iltaverryttelyjen ja lihashuollon jälkeen loppuviikon ohjelma jatkuu  seuraavasti:

 

Ti

ap. Voima+ RHV 2h PK

ip. JK 2h PK1

Ke

ap. Soutu/melonta 2h + JK-verr.

ip. HP 1.5-2h PK, +ruskot

To

ap. RHV Vaaralle nousuun 7-8x PK/Aerk.

ip. PY 2h huoltava

Pe

ap. Voima + j-verr.

ip. RHP 2h sis. 2x5x1′ TT

La

Pitkä yhdistelmä RHP/SR 3-4h

Su

JK-vaellus UKK 3-5h

 

Lyhenteet: HP=Hiihto(perinteinen), RH(P/V)=rullahiihto(perinteinen/vapaa), TT=tasatyöntö, JK=juoksu, SR=sauvarinne, PY=pyöräily, PK1= huoltava/kevyt harjoitus, PK=peruskestävyysharjoitus

 

-Heikki

 

 

 


16.01.2015


Edellisestä blogipäivitysestä on vierähtänyt jo tovi, joten herätelläänpäs tätä blogi puoltakin vähän eloon. Alkukausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, mutta pikkuhiljaa suunta alkaa olla parempaan. Pidempi analyysi jääköön tekemättä. Kisat kuitenkin jatkuvat jo viikonloppuna Suomen Cupissa Vantaalla viestien ja vapaan yhteislähtökisojen merkeissä.

 

-heikki


28.06.2014


Harjoituskausi on jo hyvässä vauhdissa. Kevät toi mukanaan jo edellisessä päivityksessäkin mainitsemiani muutoksia, kuten uuden valmentajan astumisen kuvioihin. Tahtipuikkoa nykyään heiluttaa Kittilän Risto. Yhteistyö on lähtenyt sujumaan hyvin ja se on tuonut mukanaan uusia ja kiinnostavia teemoja harjoitteluun.

 

Tällä hetkellä leireilen Sveitsin alpeilla St. Moritzin hulppeissa maisemissa. Näin leirin puolessa välissä (viikko takana) täytyy todeta, että harjoitteluolosuhteet ovat olleet loistavat niin maastojen kuin kelienkin suhteen.

 

– Heikki

 

20140626_110020