16.01.2015


Edellisestä blogipäivitysestä on vierähtänyt jo tovi, joten herätelläänpäs tätä blogi puoltakin vähän eloon. Alkukausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, mutta pikkuhiljaa suunta alkaa olla parempaan. Pidempi analyysi jääköön tekemättä. Kisat kuitenkin jatkuvat jo viikonloppuna Suomen Cupissa Vantaalla viestien ja vapaan yhteislähtökisojen merkeissä.

 

-heikki


28.06.2014


Harjoituskausi on jo hyvässä vauhdissa. Kevät toi mukanaan jo edellisessä päivityksessäkin mainitsemiani muutoksia, kuten uuden valmentajan astumisen kuvioihin. Tahtipuikkoa nykyään heiluttaa Kittilän Risto. Yhteistyö on lähtenyt sujumaan hyvin ja se on tuonut mukanaan uusia ja kiinnostavia teemoja harjoitteluun.

 

Tällä hetkellä leireilen Sveitsin alpeilla St. Moritzin hulppeissa maisemissa. Näin leirin puolessa välissä (viikko takana) täytyy todeta, että harjoitteluolosuhteet ovat olleet loistavat niin maastojen kuin kelienkin suhteen.

 

– Heikki

 

20140626_110020

 


22.05.2014


Muutama viikko tunnustelevaa treeniä takana. Sunnuntaina Vuokattiin leirille ja harjoittelu käyntiin kunnolla kohti ensi talvea. Kevät on pitänyt sisällään paljon muutoksia, niistä juttua lähitulevaisuudessa. Nyt iltapäivän treeniin..

-Heikki